Facebook Soap Groningen    Instagram Soap Groningen

Bel voor een afspraak

SOAP

SOAP Hair & Beauty: uw beautysalon én kapper in Groningen

Uw kapsalon en beautysalon voor knippen, verven & heerlijk beauty behandelingen

SOAP is dé kapper voor knippen, haarkleuringen en 100%-human hairextensions! In onze kapsalon staan onze gespecialiseerde stylistes voor hem én haar klaar. Ook voor unieke behandelingen zoals het laseren van uw ongewenste haar (IPL) bent u bij ons aan het juiste adres in ons schoonheidssalon

Waarom SOAP? Omdat wij altijd een gezellige, sfeervolle en kundige kapper én beauty specialist zijn. Kom eens langs en ervaar het zelf, uw kapper, schoonheidsspecialist en nagelstudio vindt u aan de Nieuwe Ebbingestraat 6 in Groningen. Gelijk een afspraak maken? Dit kan. Bel hiervoor naar het nummer  050 - 3643586.

  Soap kapsalon en schoonheidssalonkapper groningen          

Benieuwd naar de tarieven van kapsalon SOAP

Tijd voor een nieuwe coupe, een nieuw kleurtje of moet er alleen een stuk van uw haar af? Uw haar laat uw knippen en verven door onze kundige en enthousiaste kappers. Bent u benieuwd naar de tarieven? Bekijk de prijslijst van kapsalon SOAP en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

De schoonheidsspecialiste in de schoonheidssalon SOAP in Groningen

Heeft u eindelijk weer eens een beetje vrije tijd? Wilt u eindelijk weer een keer ontspannen? SOAP is dé oplossing om te kunnen relaxen en uzelf te laten verwennen. Kom eens langs de schoonheidsspecialiste van schoonheidssalon SOAP in Groningen. U verdient het om te stralen!

Botox en fillers bij de beautysalon SOAP in Groningen

Naast onze ervaren kapsters hebben wij ook een gecertificeerd arts die cosmetische behandelingen uitvoert zoals botox en fillers. Laat u verassen door onze arts en maak een afspraak voor een cosmetische behandeling.

Weg met ongewenst haar: IPL ontharen bij schoonheidssalon SOAP in Groningen

Bent u het eindeloze ontharen ook zo zat? Maak dan een einde aan dit langzame, lastige en altijd pijnlijke proces. Nooit meer scheren, epileren, harsen en smeren! Dit kan dankzij het IPL ontharen. Deze behandeling is alleen bij onze schoonheidssalon in Groningen te vinden! IPL staat voor Intense Pulse Ligt, hierbij wordt gebruik gemaakt van een veilig zichtbaar licht waarmee ongewenste haargroei overal in zeer korte tijd wordt verwijderd en verminderd. Snel en pijnloos!

Afspraak inplannen bij de kapper of schoonheidsspecialiste? Bel SOAP Hair & Beauty!

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bel dan nu naar SOAP en verwen uzelf met een metamorfose. Bel naar 050 - 3643586. Graag tot ziens in onze altijd gezellige kapsalonschoonheidssalon!

nl book an appointment button white

Of bel 050-3643586

Of stel hier uw vraag:

Openingstijden
 

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag: 
Zondag:
Gesloten
10:00 tot 18:00 uur
10:00 tot 18:00 uur
10:00 tot 21:00 uur
10:00 tot 18:00 uur
10:00 tot 16:00 uur
Gesloten

 

Nieuwe Ebbingestraat 6
9712 NK Groningen

info@soap-groningen.nl
 

SOAP schoonheidssalon

06-82851562

Home

Kapsalon

Beautybehandelingen

Schoonheidsspecialiste

Contact

Altijd al volle wimpers willen hebben?
Bekijk de actie van SOAP Beautysalon Groningen

Bekijk onze actie:

 

n

nl book an appointment button white

Kapsalon & Beautysalon SoapKapper & schoonheidsspecialist Soap
Soap Kapsalon Groningen